Algemeen
Bezienswaardigheden
Klimaat
Geschiedenis
Evenementen
Winkelen
Uitgaan
Kaart van Paphos
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Actueel
Weerbericht
Uitgaan

Heel wat jongeren kiezen er voor om op vakantie te gaan naar Paphos / Cyprus en dan kan het interessant zijn om te weten welke uitgaansmogelijkheden u kunt verwachten. Op deze pagina bieden we u een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden. De uitgaansmogelijkheden in Paphos en Cyprus in het algemeen zijn zeer uitgebreid en zorgen vooral in de hete zomermaanden voor extra sfeer.

Clubs / discotheken
Er zijn in Paphos best wel wat clubs. De meeste van deze clubs openen echter pas hun deuren na middernacht. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen clubs die zich specifiek op toeristen richten en clubs waar vooral de lokale inwoners terug te vinden zijn. Is het uw doel om contact te leggen met de plaatselijke jongeren, dan doet u er goed aan om aan een jongere te vragen waar zij zoal terug te vinden zijn 's avonds en 's nachts. Stel deze vraag niet in het hotel, want zij zullen u vast en zeker doorverwijzen naar één van de discotheken die op toeristen zijn gericht, vooral omdat ze vermoeden dat u zich daar beter thuis zult voelen. In werkelijkheid is het misschien stiekem wel zo dat de discotheken en clubs waar de lokale inwoners vertoeven beter en vooral gezelliger zijn.

 

Restaurants
Er zijn heel veel restaurants in en rond Paphos. Wie echter wil genieten van lekker eten in een romantisch kader moet absoluut eens een bezoekje brengen aan de vele restaurants welke zich in de haven van Paphos bevinden. Zeker bij zonsondergang heeft u met een beetje geluk bovenop uw zonder twijfel heerlijke maaltijd ook nog eens een fantastisch uitzicht en een fantastische sfeer. Hou er wel rekening mee dat het (vooral in het hoogseizoen) vrij druk kan zijn in de haven en de restaurants al snel vol kunnen zitten.

Uitgaan op andere plaatsen in Cyprus
Als we eerlijk zijn dan moeten we eigenlijk toegeven dat Paphos op vlak van uitgaansleven eigenlijk moet onderdoen voor de andere plaatsen op het eiland. Zeker als we Paphos gaan vergelijken met bijvoorbeeld Limassol en natuurlijk Ayia Napa schiet het toch behoorlijk tekort. Wie echt voor het uitgaansleven een bezoek brengt aan Cyprus (we kunnen het ons haast niet voorstellen) doet er beter aan om te boeken in één van de twee net vernoemde plaatsen.

 

© 2011 - 2013 Pafos.nl | Disclaimer | Privacy Policy | Links