Algemeen
Bezienswaardigheden
Klimaat
Geschiedenis
Evenementen
Winkelen
Uitgaan
Kaart van Paphos
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Actueel
Weerbericht
Appartementen

 

Wanneer u een vakantie boekt in Paphos op Cyprus beschikt u over verschillende mogelijkheden op vlak van accommodatie. De meest voor de hand liggende is natuurlijk een hotel, ware het niet dat lang niet iedereen in een hotel wil verblijven. Steeds vaker eisen mensen als het ware meer privacy en die privacy is bij een hotel vaak zoek. Een appartement of een vakantiewoning is dan interessanter en ook dat is op Cyprus vaak geen enkel probleem. De regio van Paphos is één van de populairste regio's op vlak van toerisme en dus zijn er heel wat accommodaties te vinden waaronder ook een groot aantal appartementen. Reizigers die tijdens hun vakantie graag gebruik willen maken van een appartement hebben daar dus ruim voldoende mogelijkheden toe. Ontdek snel alles over de appartementen in Paphos op deze pagina.

 

Meer dan 70 complexen met appartementen in Paphos
Cyprus is een zeer toegankelijke vakantiebestemming. Niet alleen jonge koppeltjes of ouderlingen zakken naar deze plaats af om er hun vakantie door te brengen, hetzelfde geldt ook voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen. In de omgeving van Paphos zijn tegenwoordig ruim 70 complexen met appartementen terug te vinden en dat ook nog eens in tal van verschillende prijsklasses. U kunt er bijvoorbeeld zonder probleem voor kiezen om een luxueus appartement te boeken, maar u kunt ook gewoon kiezen voor een eenvoudig appartement in een lage prijsklasse. Jongeren hebben bijvoorbeeld vaak geen nood aan veel luxe. Zij willen gewoon een plaats hebben om te overnachten en indien mogelijk om zelf hun eten klaar te maken. Wel, ook voor een dergelijke doelgroep zijn er ruim voldoende appartementen terug te vinden in Paphos en omgeving.

Met kinderen op vakantie naar Paphos
Paphos is eveneens een vakantiebestemming die vaak wordt aangedaan door gezinnen met kinderen. Ook zij kiezen er steeds vaker voor om een appartement te huren. Gezinnen met kleine kinderen kunnen hun kinderen bijvoorbeeld niet in een aparte hotelkamer stoppen en zogenaamde gezinskamers zijn vaak erg duur. Sterker nog, dergelijke grote hotelkamers zijn vaak aanzienlijk duurder dan een gewoon appartement. Het huren van een appartement heeft daarnaast nog als voordeel dat iedereen samen zit in dezelfde accommodatie en dat je zelf over de mogelijkheid beschikt om eten klaar te maken. Wie met kinderen op vakantie gaat naar Paphos in Cyprus kan dus zeker en vast het boeken van een appartement overwegen.

 

Goede appartementen in Paphos
Door het grote aanbod aan appartementen in Paphos en omgeving is het vaak lastig om door de bomen het bos te zien. Op basis van de ervaringen van gasten willen we graag een aantal appartementen aan u voorstellen. Neem nu bijvoorbeeld Diana Central Park Luxury Apartments. Deze appartementen bevinden zich in het historische park van Paphos en kent bijgevolg niet alleen een luxueuze inrichting, maar ook een fantastische ligging. Hetzelfde kan eigenlijk ook gezegd worden van de Melania Gardens en van het Themis Apartment City Center. Daarnaast zijn ook andere complexen met appartementen zoals het Vrachia Beach Resort, de Avillion Holiday Apartments en de Anna Hotel Apartments zeker en vast de moeite waard.

 

© 2011 - 2013 Pafos.nl | Disclaimer | Privacy Policy | Links