Algemeen
Bezienswaardigheden
Klimaat
Geschiedenis
Evenementen
Winkelen
Uitgaan
Kaart van Paphos
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Actueel
Weerbericht
Documenten

Op deze pagina bieden we onze bezoekers een overzicht van de documenten die u nodig heeft wanneer u een reis onderneemt naar het prachtige Cyprus. Gelieve deze pagina grondig door te nemen zodat u niet met eventuele vervelende problemen te maken krijgt op de luchthaven.

 

Algemeen:
Inwoners van België en Nederland dienen voor een bezoek aan Cyprus enkel en alleen in het bezit te zijn van een geldige identiteitskaart. Alleen wanneer u van plan bent om eveneens een bezoek aan het noorden van het eiland te brengen kunnen afwijkende vereisten optreden. Het wordt omwille van deze reden aangeraden om in het bezit te zijn van een reispas.

Visum:
Er is voor Belgische en Nederlandse inwoners geen visum vereist voor het zuidelijk deel van het land. Voor het deel ten noorden van de grens wordt u een tijdelijk visum verschaft aan de grens zelf. Luister aandachtig naar wat er u gezegd wordt en wees er zeker van dat u de noodzakelijke documenten die u krijgt om de grens terug te mogen overschreiden niet verliest. Voor het verkrijgen van een visum dient u in ieder geval steeds in het bezit te zijn van uw reispas.

Rijbewijs:
Het Europees rijbewijs is geldig in zowel het noordelijk als het zuidelijk deel van het eiland.

 

© 2011 - 2013 Pafos.nl | Disclaimer | Privacy Policy | Links